A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Подія важлива й щаслива у нас - святкуєм День дошкілля в цей час!

Дата: 28.09.2018 16:00
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої мудрості. Бути вихователем дошкільного навчального закладу – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника дошкільного закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наше життя, наше майбутнє і надія.

   28 вересня вихованці дитячого садочка «Дзвіночок» селища Дунаївці дзвінко і весело вітали всіх працівників дошкільного закладу. Вони підготували справжній концерт: гарні вірші, пісні і таночки. Участь у святі взяли навіть найменші дошкільнята.

     Справжнім сюрпризом для працівників «Дзвіночка» стала гра-танок разом зі своїми вихованцями. Це було захоплююче! Але це був не останній сюрприз - ще одним приємним подарунком стало відеопривітання від випускників садочка, які присвятили своїм вихователям вірш.

  Свято підготувала і провела музичний керівник Людмила Заклецька, яка також привітала усіх присутніх зі святом та подарувала чудову, ліричну та зворушливу пісню.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень