Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Вшанували пам’ять загиблих захисників України

Дата: 12.10.2018 14:42
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   14 жовтня ми святкуємо День захисника України, День українського козацтва, а також свято Покрови Пресвятої Богородиці. Не так часто ми відзначаємо одразу три таких великих свята. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії,  а тому особливо шановані українцями. Це свято символізує любов і шану кожного з нас до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави.

     12 жовтня на передодні Дня захисника України жителі селища Дунаївці, учні школи та представники влади поклали квіти до  пам'ятної  композиції "Борцям за волю України, Героям  Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну" та  «Монументу пам’яті політичних репресій та Голодомору 1932-1933 року в Україні». Усі разом вшанували пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали кордони рідної країни.

   «Цей день поєднує справжніх чоловіків – чесних, сильних і мужніх, готових взяти на себе відповідальність не лише за власну родину, але і за свою справу, за свою Батьківщину. В цей день ми вшановуємо пам’ять братів, батьків, дідів і прадідів, які відстоювали свободу та незалежність нашої держави зі зброєю в руках. Цього дня також віддаємо шану героям Революції гідності  та низько вклоняємось перед захисниками України, які виконували та продовжують виконувати свій військовий обов’язок у зоні проведення АТО. Цього дня ми із сумом в серці згадуємо тих патріотів, які відділи своє життя  з свою неньку Україну», - під час виступу зазначив селищний голова Антон Камінський.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень