A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Президент зустрівся з ветераном АТО Олександром Дарморосом

Дата: 12.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Фото без опису

    Президент Петро Порошенко в м. Старокостянтинів зустрівся з ветераном АТО Олександром Дарморосом та його бойовими побратимами. “Український народ пам’ятає той подвиг, який ви робите і робили для нашої держави», – наголосив Петро Порошенко.

  Глава держави також зазначив: “Вашою твердою волею і підтримкою родини, думаю, що ми демонструємо, що українці найсильніші і найвідповідальніші у світі. Ваш приклад тому є яскравою демонстрацією”.

   Глава держави висловив жаль, що йому не вдалося зустрітися з родиною Олександра Дармороса в Хмельницькому, як планувалася, і висловив сподівання, що запрошення приїхати в гості до родини героя залишиться в силі.

   Президент також зазначив, що навчання на Хмельниччині, які проходять в даний час, вперше відбуваються так маштабно із залученням військових і літаків країн НАТО.

   “Сьогодні найвищу оцінку отримали українські пілоти. Вам не соромно за тих, хто зараз міцно тримає штурвал військово-повітряних сил. Хочу від щирого серця подякувати і сказати, що саме зусиллями таких людей як ви, вашим прикладом ми виховуємо покоління українських воїнів”,- наголосив Президент.

 За матеріалами  сайту Хмельницької ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень