A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

"Подільська дитяча ліга" в м. Городок

Дата: 16.10.2018 16:39
Кількість переглядів: 626

     13 жовтня на стадіоні "Колос" в м. Городок відбулися заключні ігри останнього осіннього туру змагань "Подільська дитяча ліга", які  проходили на протязі вересня та жовтня. Участь в змаганнях взяли 6 команд : м. Городок, Дунаєвецька селищна ОТГ, Маківська сільська ОТГ, м. Дунаївці, смт. Ярмолинці, м. Кам'янець-Подільський. Змагання проводилися серед дітей, яким виповнилось 10-11 років.

     Цей спортивний захід, який був започаткований тренерами з футболу показав, що це саме ті перші кроки, які необхідні сьогодні для відродження дитячого футболу не лише в районних центрах, а й у сільській місцевості.

   Футболісти «Юніора» ще зовсім новачки, але в Городку показали, що за короткий відрізок часу де чого вже навчились, зігравши з господарями поля з рахунком 1:1.

     Наші гравці ще раз довели, що команда «Юніор» складається із найкращих хлопців Дунаєвецької селищної ОТГ, яких поіменно не треба перераховувати, адже вони на футбольному полі  ще неодноразово про себе заявлять.

  Навесні очікуємо проведення другого кола цих змагань, а тому в наших хлопчаків ще є багато часу ще краще підготуватися і показати найкращий результат.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень