A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Проведено ярмарок професій для учнів загальноосвітніх шкіл Дунаєвецького району

Дата: 19.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    19 жовтня 2018 року в приміщені міського культурно-мистецького, просвітницького центру відбувся профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнів 9 – 11 класів загальноосвітніх шкіл Дунаєвецького району, який цього річ було проведено в новому форматі. Учні мали змогу взяти участь у майстер-класах поспілкуватись з представниками ВУЗів та отримати роздатковий матеріал.
   Метою даного заходу – сприяння професійному самовизначенню, формування психологічної готовності та відповідального ставлення школярів до вибору професії, інформування учнівської молоді про актуальні професії та шляхи їх отримання в професійно-технічних та вищих навчальних закладах.
   Захід організовано Дунаєвецьким районним центром зайнятості населення. У заході взяла участь начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Дунаєвецької райдержадміністрації Інна Ісакова.
На ярмарку професій було представлено 19 навчальних закладів Хмельницької області різних рівнів акредитації. Представники навчальних закладів показували свої презентації, розповідали про умови та етапи вступу, навчально-матеріальну базу закладу, професійний склад викладачів, свої досягнення, всі бажаючі отримали брошури та буклети. Запрошені представники навчальних закладів намагалися якомога більше розповісти про цікаве й насичене студентське життя.
     У фойє культурно-мистецького, просвітницького центру були проведені майстер-класи перукарської та кулінарної майстерності, студенти-представники від навчальних закладів продемонстрували присутнім учням свої знання, уміння та навички, які здобули під час навчання у вищому навчальному закладі. Також, по завершенню заходу, було проведено КВН між учнями Смотрицького ліцею, Дунаєвецької ЗОШ І - ІІІ ст. та Рахнівської ЗОШ І - ІІІ ст., перемогу здобула команда учнів Дунаєвецької ЗОШ І - ІІІ ст. Всі учасники КВН були нагородженні грамотою та подарунками.
      Випускники були задоволені такою зустріччю, почерпнули для себе багато корисного. Переконалися, що, обираючи професію, необхідно враховувати свої здібності, особисті та громадські інтереси, зрозуміти, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до нього ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її потребам і можливостям.
     Загалом понад 680 майбутніх випускників шкіл міста та району відвідали цьогорічний ярмарок професій.
Бажаємо майбутнім випускникам не помилитися з вибором професії, знайти своє покликання, отримати достойну професію та стати справжніми професіоналами своєї справи!

За матеріалами сайту Дунаєвецької РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень