A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Фестиваль української патріотичної пісні

Дата: 30.10.2018 15:50
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

Фото без опису

  З метою пошуку і відкриття творчо обдарованих виконавців української пісні патріотичного спрямування, виховання національно-патріотичних почуттів та шанобливого ставлення до Батьківщини, 26 жовтня в приміщенні КЗ Дунаєвецької міської ради «Будинок творчості школяра» відбувся міський відкритий фестиваль-конкурс української патріотичної пісні «Україно, любий край!», в якому взяли участь представники 23 закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ОТГ, Дунаєвецької селищної ОТГ, Смотрицької селищної ОТГ.

      Конкурс проводився у наступних вікових категоріях:

  • молодша вікова категорія – від 7 до 13 років;
  • старша вікова категорія – від 13 до 18 років.

  На конкурсі нашу громаду з вокально-танцювальним номером «Україно - ти моя родина» представляли учні Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. та учениця Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. Анастасія Саврацька з піснею «Балада про мальви».

   По закінченні фестивалю перше місце в молодшій віковій категорії здобула Анастасія Саврацька, а в старшій віковій категорії перемогу здобули юні таланти Лошковецької ЗОШ.

    Діти вклали у виконання української пісні свою майстерність та душу. Кожне виконання було зворушливе, що викликало почуття гордості за підростаюче покоління, яке по-справжньому любить свою країну, свій народ, героїв, які боронять Україну, і тих, хто загинув, відстоюючи її незалежність.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень