A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 12.11.2018 13:41
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    Відзначення жодної події чи професійного свята в Дунаєвецькій селищній об’єднаній територіальній громаді не проходить без участі працівників культури та учасників художньої самодіяльності, які дарують радість і гарний настрій своїми виступами, вміють прикрасити будь-який захід. Дякуючи щоденній праці клубних працівників та бібліотекарів, невтомно плекаються джерела духовності, правди і краси. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує спільність у громадах, робить нас неповторними, несхожими на інших.

   9 листопада 2018 року в Міцівецькому сільському будинку культури відбулося святкове дійство, де вшановували працівників культури та аматорів народного мистецтва. Також до уваги гостей свята було представлено літературно-музичну інсталяцію, присвячену Дню української писемності та мови.

  Ведуча заходу Дарина Гриневич запросила до мікрофона першого заступника  Дунаєвецького селищного голови Станіслав Грушкевича, який вітаючи працівників культури, відзначив, що в закладах культури громади працюють справжні професіонали, фахівці своєї справи, які доносять до людей культуру нашого народу, і яких дійсно можна назвати лікарями людських душ, адже вони своєю майстерністю дарують всім гарний настрій. Невичерпного творчого натхнення працівникам культури та майстрам народного мистецтва побажав і начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету селищної ради Володимир Монастирський. Під час урочистої частини Станіслав Броніславович та Володимир Олександрович  відзначили працівників культури Подяками та невеличкими подарунками.

    Свято прикрасили своїми виступами Дарина Гриневич, Сергій Побожний та учні загальноосвітніх навчальних закладів нашої громади.  Культпрацівники громади були радо вражені такою увагою до скромних і самовідданих людей, які вірою, надією і любов’ю  будують благородний храм духовного відродження народу, зберігають і примножують його культурні цінності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень