A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбувся конкурс патріотичної пісні

Дата: 17.11.2018 11:14
Кількість переглядів: 682

 

     15 листопада у приміщенні Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва відбувся обласний фестиваль української патріотичної пісні «Україно, любий край!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Захід організовано та проведено Департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації та Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді з метою виховання національно-патріотичних почуттів та шанобливого ставлення до Батьківщини.

       У конкурсі  взяли участь 62 вокальні групи (понад 550 вихованців) з 11 районів, 6 міст та 23 об’єднаних територіальних громад у таких вікових категоріях: молодша – від 7 до 13 років та старша – від 13 до 18 років.

  Дунаєвецьку селищну об’єднану територіальну громаду представляли учні Лошковецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів - вокальна група "Квіти України" з піснею "Україна - ти моя родина", керівник Гриневич Дарина. Діти, як і в районному центрі, знову здивували усіх своєю вокально-хореографічною майстерністю.

     З вітальним словом до всіх присутніх звернулася Заслужений працівник освіти України, заступник директора з навчальної роботи Наталія Жолобок. Вона побажала всім гарного настрою та вдалих виступів конкурсантам.

       Обов’язковою умовою для учасників фестивалю було виконання творів патріотичного спрямування українською мовою.

        Оцінювало виступи колективів компетентне журі: Гуцал Росіна Сергіївна – кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри теорії та методики музичного мистецтва Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Гжегожевський Руслан Владиславович – викладач Деражнянської дитячої школи мистецтв, Панчишина Олена Броніславівна – викладач відділу хорового диригування Хмельницького музичного коледжу імені В. Заремби.

    До уваги брали наступні критерії: відповідність тематиці фестивалю, рівень виконавської майстерності, сценічна культура.

    Переможці фестивалю будуть представляти Хмельниччину на фестивалях та конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів.

За матеріалами сайту Хмельницької ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень