A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Розшукуються шахрайки, які «зняли порчу» у пенсіонера, жителя с. Морозів за майже 18 тисяч гривень

Дата: 27.11.2018 14:27
Кількість переглядів: 634

 

  19 листопада до Дунаєвецького відділу поліції надійшло повідомлення від 86-річного жителя села Морозів про те, що дві невідомі жінки шахрайським шляхом заволоділи грошима в сумі 17800 гривень.

     При зустрічі з працівниками поліції пенсіонер повідомив, що ще вранці 9 листопада на подвір’я до нього завітали дві незнайомі жінки, які повідомили, що на нього наведена страшна порча, але вони можуть йому допомогти. Наляканий дідусь зробив усе, як йому сказали.

    Ритуал «очищення» шахрайки проводили на грошах: пенсіонер віддав їм усі свої заощадження — майже 18 тисяч гривень. Зловмисниці нібито замотали кошти в рушник, «пошаманили» над ним і наказали дідусеві три дні спати на ньому, після чого пішли геть. Потерпілий сумлінно виконав усі настанови, та коли розгорнув рушник, побачив там лише всілякий непотріб. Зрозумівши, що його ошукали, пенсіонер звернувся за допомогою до поліції.

     Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці працюють над встановленням осіб зловмисниць.

За матеріалами ФБ "Дунаєвецький відділ поліції"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень