A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Прийнято бюджет громади на 2019 рік

Дата: 21.12.2018 10:42
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

Фото без опису

 

   20 грудня на засіданні тридцять шостої (позачергової ) сесії Дунаєвецької селищної ради VII скликання депутати одноголосно прийняли бюджет громади на 2019 рік. За головний річний кошторис проголосували 17 присутніх депутатів.

      Бюджет об’єднаної громади на 2019 рік сформований відповідно до вимог Податкового та Бюджетного кодексів України, ЗУ «Про державний бюджет на 2019 рік»., з урахуванням фактично надходжень до бюджету у 2018 році. Він опрацьований усіма профільними відділами та депутатськими комісіями. Документ  збалансований і охоплює фінансування різних галузей господарства селищної громади.

   Головним кошторисом громади визначено доходи селищного бюджету в сумі 68988,2 тис. гривень, у тому числі доходи загального фонду – у сумі 68477,9 тис. грн. та спеціального фонду – 510,3 тис. грн.; видатки бюджету –  у сумі 68988,2 тис. гривень, у тому числі загального фонду – 68477,9 тис. грн. та видатки спеціального фонду –510,3 тис. грн.

   Втім, як зазначив Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський, бюджет розрахований на те, щоб забезпечувати сталий розвиток всієї громади, в тому числі і сільської місцевості і за потреби у документ протягом року вноситимуть зміни.

        Приємним сюрпризом на засіданні було привітання учнів школи із наступаючими святами. Святий Миколай та Зимонька завітали, аби привітати депутатів та старостів громади з Новим Роком та Різдвом Христовим та подякувати їм за увагу, підтримку та небайдуже ставлення до проблем учнівської молоді в громаді.

       Крім бюджетного питання, на розгляд депутатам було подано ще земельні питання, які також були попередньо обговорено на засіданні постійних комісій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень