Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відбулась нарада з медперсоналом та працівниками харчоблоків навчальних закладів громади

Дата: 08.02.2019 09:22
Кількість переглядів: 697

Фото без опису

Фото без опису

 

7 лютого в актовій залі Дунаєвецької ЗОШ відбувся семінар-нарада Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з працівниками харчоблоків та медперсоналом закладів загальної середньої та дошкільної освіти громади на тему «Організація харчування в закладах освіти з метою профілактики спалахів гострих кишкових інфекцій та отруєнь».

Нараду проводили: заступник начальника Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Стиран В.О., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Костриба Н. Б., інженер – технолог дитячого харчування відділу освіти Дунаєвецької селищної ради Коротинська З.О.

В ході наради розглядалися питання: профілактика гострих кишкових інфекцій; дотримання санітарно-гігієнічних вимог при організації харчування в навчальних закладах; дотримання особистої гігієни персоналу, правил особистої гігієни дітей, організація медичного обслуговування; вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»  та інші.

Наприкінці, учасники наради мали змогу поставити питання та отримати на них вичерпні відповіді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень