A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Що роблять наші комунальники взимку?

Дата: 15.02.2019 13:48
Кількість переглядів: 760

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Сьогодні без комунальної служби  не може обійтися жодний населений пункт. Це свого роду держава в державі, де все і всі працюють, не зважаючи на час доби, пору року, суспільні потрясіння. Бо як і що не було б, а людям завжди треба подати воду,  вивезти сміття, підмести чи розчистити від снігу вулиці, обрізати дерева і т.д. Всі ці обов’язки лягають на плечі комунальників, які за свою нелегку сумлінну працю рідко від кого чують добре слово.

Із настанням зимових холодів наша комунальна служба перейшла на зимовий режим роботи. Основним завданням стало зимове утримання доріг: розчистка від снігових заметів та посипка протиожеледними матеріалами. Але, як завжди, не обходиться і без сюрпризів. І в сніг та мороз працівники КП «Господар – ОТГ» на чолі із директор Володимиром Залевським лагодять пориви водогонів  в ОТГ, аби жителі громади не залишились без водопостачання.

Також силами КП «Господаря - ОТГ»  уже завершено реконструкцію водопровідної мережі в селі Підлісний Мукарів, протяжністю півтора кілометра. Спільними зусиллями селищної ради, місцевих інвесторів, жителів громади та за підтримки народного депутата Олександра Гереги завершено прокладання частини водопроводу і  в селі Малий Карабчіїв. Сьогодні ведеться підключення жителів села до нового водогону.

В будь яку погоду згідно графіка працівниками «Господаря» здійснюється збір та вивіз твердих побутових відходів.

Отже, роботи у наших  комунальників вистачає в будь-яку пору і вони її добросовісно виконують.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень