Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Проведено турнір з волейболу пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 26.02.2019 09:01
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

23 лютого в спортивному залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов волейбольний турнір серед команд колективів фізкультури Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Поборотися за звання найсильніших зголосилися шість волейбольних команд нашої громади: с. Малий Карабчіїв, с. Міцівці, с. Лошківці, с. Томашівка, с. Тинна та господарі залу - команда селища Дунаївці.

Перед початком змагань представники команд та суддівська колегія вшанувала пам'ять загиблих на Майдані біля пам'ятної  композиції "Борцям за волю України, Героям  Небесної Сотні, убієнним за єдину Україну". Потім усі гравці та вболівальники в спортивному залі схилили голови у хвилині мовчання, аби ще раз згадати  наших героїв, які жили й загинули в ім’я України.

Турнір пройшов у дружній, сповненій спортивного суперництва, атмосфері. За результатами зустрічей між учасниками командами перше місце посіла команда селища Дунаївці, друге – с. Томашівки, а третє місце – с. Міцівці. По завершенню змагань начальник відділу культури, молоді, спорту та туризму Володимир Монастирський подякував усім присутнім в залі за хорошу гру і гарні емоції та нагородив кращі команди кубками, медалями та грамотами. Також суддівською колегією турніру було відзначено кращих гравців команд пам’ятними сувенірами, а кращим гравцем турніру одноголосно було визнано Назара Домбровського.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень