A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Селище Дунаївці відвідав Олександр Герега

Дата: 06.03.2019 10:16
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

Фото без опису

5 березня селище Дунаївці відвідали народний депутат України Олександр Герега, депутат обласної ради Уляна Ткаченко, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Павлишина та перший заступник голови Дунаєвецької районної державної адміністрації Руслан Смолінський. На зустріч з представниками влади в актовій залі Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися працівники підприємств та організацій та актив громади.

Під час зустрічі гості коротко охарактеризували розвиток області та Дунаєвецької селищної громади за останні роки; обговорили досягнення та намітили плани на майбутнє.

Також серед тем, які цікавили громаду  йшлося про стан доріг,  впровадження медичної реформи та доступність якісного медичного обслуговування у сільській місцевості, реалізація проекту Нової української школи, земельні питання та ін.

Олександр Володимирович зауважив, що завжди відкритий до співпраці та має наміри частіше відвідувати  Дунаєвецьку селищну об’єднану територіальну громади, щоб люди могли донести свої проблеми та пропозиції до влади на всіх рівнях.

 Всі присутні мали змогу гостям задати питання, на які отримали вичерпні відповіді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень