A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Громада отримає належний ЦНАП за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”

Дата: 21.03.2019 13:26
Кількість переглядів: 709

В ході децентралізації спроможні громади отримали більш широкі повноваження, ресурси і відповідальність. Перелік послуг, які можуть надаватися на місцях, постійно розширюється.

Очевидно, що в об’єднаних громадах мають бути сучасні Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) - єдине місце (приміщення), де можна отримати найнеобхідніші адміністративні послуги у комфортних умовах. Загалом же мета створення ЦНАПів –  зробити надання адміністративних послуг зручними, доступними та прозорими.  Концепція Центрів створена в результаті співпраці українських та шведських експертів Програми «U-LEAD з Європою»

Сьогодні, 21 березня селище Дунаївці відвідали експерти Програми «U-LEAD з Європою» Покращення якості надання адміністративних послуг для населення».

Під час візиту відбулася зустріч з керівництвом громади та фахівцями в сфері адмінпослуг, експерти детально розповіли про Фазу Впровадження, Початкову фазу та підтримку, яку отримає громада на створення та модернізацію ЦНАП.

За результатом візиту, для громади будуть розроблені Технічні Завдання для створення ЦНАПу.

Технічні Завдання описують як створити ЦНАП «крок за кроком» та включають: план інституційного створення, кількість персоналу та необхідні тренінги, форму та модель ЦНАП, перелік послуг, які має надавати ЦНАП; перелік необхідного обладнання, меблів, програмного забезпечення; рекомендовані плани та дизайн для ЦНАП. Технічні завдання також включають фінансові та організаційні обов'язки Громади та Програми.

Отже, в найближчому майбутньому в нашій територіальній громаді з’явиться новий сучасний Європейського зразку ЦНАП за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень