A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Проведено перше засідання Молодіжної ради при Дунаєвецькій районній адміністрації

Дата: 16.05.2019 16:56
Кількість переглядів: 622

 

15 травня 2019 року у приміщенні Дунаєвецької райдержадміністрації відбулося перше засідання молодіжного дорадчого органу при Дунаєвецькій районній державній адміністрації. Нагадуємо, що ініціатива про створення молодіжної ради була озвучена близько трьох місяців тому.

Склад ініціативної групи для підготовки установчих зборів молодіжної ради при райдержадміністрації було затверджено відповідно розпорядження голови Дунаєвецької районної державної адміністрації від 11 березня 2019 року № 39/2019-р.

Молодіжна рада при районній державній адміністрації – постійно діючий консультативно-дорадчий орган з питань реалізації молодіжної політики. Безпосередня мета її діяльності – згуртувати молодь для тісної співпраці з органами місцевого самоврядування, забезпечення участі молоді у прийнятті рішень щодо реалізації молодіжної політики, обговорення ідей та  пропозицій пов’язаних з цим напрямком, участь у проектах, які сприятимуть розвитку молодіжного руху на території району.

Розпочала захід головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Босакевич, яка розповіла присутнім про першочергові завдання поставлені перед молодіжною радою та вислухала пропозиції стосовно змін в різних напрямках роботи.

До складу молодіжної ради від Дунаєвецької селищної ОТГ  увійшли вчитель фізичного виховання Томашівської ЗОШ І-ІІІ ст. Віктор Боднар та завідуюча Дунаєвецької селищної бібліотеки Олеся Погинайко, а також  представники учнівського самоврядування та просто активна молодь з чіткою громадянською позицією району.

Після вступного слова молоді лідери приступили до роботи.

На порядку денному їх першого засідання було затвердження положення про молодіжну раду при районній державній адміністрації; обговорення керівного складу молодіжної ради; написання заяв до вступу у члени молодіжної ради та інші організаційні питання.

За підсумками засідання було обрано голову, секретаря та заступника ради, кожен з учасників обрав для себе напрямок в якому хотів би працювати для розвитку Дунаєвецького району, а також сплановано роботу на найближчі тижні та місяці.

За матеріалами сайту Дунаєвецької РДА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень