A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

В громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 04.06.2019 13:12
Кількість переглядів: 659

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Це і веселе свято для самих дітей, і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 31 травня в Дунаєвецькій селищній об’єднаній територіальній громаді відбулося масштабне свято, приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Захід був організований ФОСК «Спорт-Лідер» Дунаєвецької селищної ради. Завітали на нього діти з усіх шкіл нашої  громади.

Свято розпочалось із вітального слова Дунаєвецького селищного голови Антона Камінського.

Звертаючись до присутніх Антон Петрович зазначив: «Шановні батьки, дорогі діти. Дитинство – це чудова казкова пора. Шкода тільки, що закінчується вона швидко. Ключів, щоб повернутися у неї, на жаль, не знайшов ніхто. Тому, бажаю вам вдосталь ним насолодитися. А вам, батьки, зробити все, щоби дитинство ваших дітей було щасливим та незабутнім»

Далі на селищному стадіоні масштабно розгорнулися спортивні змагання. Діти залюбки брали участь у різних видах спорту: футболу, паркового волейболу, легкій атлетиці, легкоатлетичному бігу 60 м., легкоатлетичній естафеті 60Х4, армреслінгу. Також демонстрували свої художні навики в конкурсі «Малюнку на асфальті». Святковий настрій цього дня дарували художні колективи учнів навчальних закладів громади.

За рахунок бюджетних коштів усі учасники змагань отримали невеличкі грошові винагороди на харчування, а переможці ще й кубки, грамоти та медалі. Також з ініціативи селищного голови Антона Камінського усі вихованці навчальних закладів громади отримали по невеличкому солодкому подаруночку. 

Отже, за підсумком усіх набраних в Спартакіаді загальних очок перемогу святкувала команда Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. з загальною сумою 66 балів. Друге місце зайняла – Томашівська ЗОШ І-ІІІ ст., маючи 51 бал, а третє Тиннянська ЗОШ І-ІІІ ст. із 44 балами. Далі команди посіли такі місця:

IV місце -  НВК  "Морозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" – 38 балів;

V  місце - Підлісномукарівська ЗОШ І-ІІІ ст. – 29 балів;

VI  місце - Лошковецька ЗОШ І-ІІ ст. – 24 бали;

VII  місце - Міцівецька ЗОШ І-ІІ ст. – 20 балів;

VIIІ місце - НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ" – 6 балів.

Вітаємо усіх учасників та переможців змагань, та бажаємо подальших творчих та спортивних перемог.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень