Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Шановні виборці!

Дата: 10.06.2019 11:42
Кількість переглядів: 615

Фото без опису

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Дунаєвецької райдержадміністрації повідомляє, що на 21 липня 2019 року призначено позачергові вибори народних депутатів України.

З метою підвищення якості і достовірності списків виборців, запрошуємо Вас перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців, усунути невідповідності та неточності в записі про себе.

Особливо це стосується виборців:

– які досягли повноліття в період 2017 – 2019 років;

– змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

– мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли);

– виборців, колишніх військовослужбовців строкової чи контрактної служби;

– громадян, що повернулися з місць позбавлення волі.

Звертаємо Вашу увагу, що тим виборцям, які в день виборів не зможуть проголосувати за своєю виборчою адресою,  надається можливість тимчасово (на час проведення виборів) змінити своє місце голосування без зміни виборчої адреси.

Для тимчасової зміни місця голосування необхідно включно до 15 липня 2019 рокуподати до відділу ведення Державного реєстру виборців заяву та пред’явити документ який засвідчує особу (паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України) без пред’явлення підтверджувального документа про необхідність проведення тимчасової зміни місця голосування.

Важливо! У разі, якщо виборцю змінено виборчу дільницю для голосування поза межами одномандатного виборчого округу. До якого він відноситься за своєю виборчою адресою,  такому виборцю видається виборчий бюлетень лише для голосування у загальнодержавному виборчому окрузі (тобто бюлетень для голосування за партійними списками).

Звертаємо Вашу увагу, що тимчасову зміну місця голосування можна провести вже сьогодні.

Вже зараз у кожного виборця є можливість перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців не виходячи з оселі через інтернет. Це можна зробити через спеціальний екран – «Кабінет виборця», розміщений на веб-сторінці Центральної виборчої комісії – Державний реєстр виборців (www.drv.gov.ua)

Зверніть увагу! У випадку якщо не підтверджено наявність у Державному реєстрі виборців запису з вказаними у запиті персональними даними (запис відсутній або дані потребують уточнення), Вам необхідно особисто звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців з письмовою заявою.

 

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Дунаєвецької райдержадміністрації знаходиться за адресою м.Дунаївці, вул.Шевченка, 71 (приміщення ДРАЦС праве крило) тел.2-03-76, 2-05-23. Режим роботи пн-чт з 08:00 до 17:15, пт з 08:00 до 16:00, сб-нд з 08:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00.

за матеріалами Дунаєвецької РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень