A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Хлопці повернулися щасливі

Дата: 19.06.2019 16:04
Кількість переглядів: 742

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Уже кілька років поспіль  у туристичному комплексі «Буковель» відбуваються дитячі змагання із міні-футболу «Bukovel Football Cup». Цього разу у Карпати з’їхалися команди з усієї України: Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької областей. У змаганнях брали участь діти різної вікової групи.

З 15 по 18 червня, завдячуючи Дунаєвецькому селищному голові Антону Камінському, наша футбольна дружина «Юніор» ФОСК «Спорт-Лідер»  Дунаєвецької селищної ради також взяла участь у турнірі з футболу на «Буковелі».

Окрім спортивних баталій на місцевому стадіоні діти мали можливість гарно відпочити та завести нові знайомства.  Свіже повітря, кришталево чисте синє озеро, зелені небосхили пішли дітям на користь. Також діти набрались ігрового досвіту та здобули трофей за ІІІ місце в змаганнях. Щасливі та усміхнені наші спортсмени повернулися додому, адже такі турніри – можливість не тільки спробувати свої сили у міні-футболі, але й відпочити у мальовничих карпатських горах.

Батьки вдячні Дунаєвецькому селищному голові Антону Камінському, тренерам: Гонтару А.А., Тимчуку А.В. за незабутню поїздку, гарні  враження  та чудовий настрій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень