A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

День молоді в селищі Дунаївці

Дата: 01.07.2019 11:02
Кількість переглядів: 589

 

30 червня на селищному стадіоні «Зерновик» з самісінького ранку вирувала святкова атмосфера, адже сюди зійшлися юні спортсмени, аби провести спортивні змагання, присвячені Дню молоді.

Відкрили святкування футболісти команд (лідерів зони А) «Спорт-Лідер» селища Дунаївці та «Міць» с. Міцівці. На зеленому газоні стадіону за участю цих команд цього дня був проведений черговий тур Чемпіонату району з футболу.  Під пекучим сонцем в запеклій боротьбі перемогла команда «Спорт-Лідер» з рахунком 3:1 і одноосібно очолила турнірну таблицю в своїй групі, не маючи жодної поразки.

Уже по обіді для глядачів проводилися показові виступи спортсменів секції східних єдиноборств ФОСК «Спорт-Лідер» Дунаєвецької селищної ради. На матах цього дня демонстрували свої вміння не лише наші новачки, але й гості м. Хмельницького - вихованці тренера Сергія Тулюка, які займаються цим видом спорту уже більше п’яти років.

По закінченні змагань, як і годиться, усі спортсмени були відзначені грамотами та медалями. А святковий настрій  запальними танцями та піснями усім дарували вихованці Дарини Гриневич з с. Лошковець. У вечері святкування продовжилося дискотекою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень