A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відлітає в замріяні далі безтурботне дитинство моє

Дата: 02.07.2019 11:21
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Кінець червня у нашій громаді був ознаменований святом юності, сили, снаги, креативності та творчості. Таке забарвлення йому надав випуск учнів із шкіл з врученням свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти.

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті. У ньому зустрічаються світлі надії, і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки. Завтра перед ними проляжуть тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Урочисте відкриття, вручення атестатів, вітальні слова, директорів  навчальних закладів,  класних керівників, вчителів, батьків,  радісний сміх і сльози розлуки – всі ці хвилюючі моменти промайнули, як одна мить. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя.

Це свято в кожному закладі зачепило душі і серця всіх його учасників: учнів, батьків та вчителів. Усі відчули себе не лише дружною шкільною сім’єю, а й великою родиною нашої громади.

Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники нашої громади, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. То ж у добру путь!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень