A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

«Лісова пісня» гостинно відкрила двері для наших спортсменів

Дата: 02.07.2019 14:33
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Літо – це найкраща пора року для всіх дітей. Адже це найдовший період відпочинку, надзвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

А найкращий відпочинок, як правило, відбувається у дитячих таборах, наметових містечках, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво та з користю проводить час. Це радість нових відкриттів та пізнання, пошук друзів та можливість навчитися чомусь новому.

Лише нещодавно наша юна команда футболістів «Спорт - Лідер» повернулася із мальовничого «Буковелю» де діти не лише грали у футбол, але й мали можливість відпочити та оздоровитися.   І уже 1 липня 40 вихованців ФОСК «Спорт-Лідер» відправилися до Маківського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова пісня».

По приїзду наших дітей гостинно зустріло керівництво санаторію, яке швидко розселило юних спортсменів по кімнатах.  Далі новоприбулих нагодували смачним обідом.

Цілий тиждень діти будуть відпочивати, розважатися, ходити в ліс на прогулянки і бувати на екскурсіях. А ще дихати повітрям, збагаченим ефірними маслами та озоном, споживати природну мінерально-лікувальну воду типу «Нафтуся» та милуватися мальовничими краєвидами недоторканої природи. Життя у таборі допоможе їм не тільки відпочити, зміцнити здоров'я, але й дізнатись багато цікавого, нового про наш край і не тільки.

Все в таборі по душі – приємні вихователі-вожаті, і смачна кухня, і розважальні ігри та конкурси, і веселі пісні та розмови…

Вартість дитячих путівок відшкодована за кошти селищного бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень