A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Через нашу громаду до Летичева йшли паломники

Дата: 04.07.2019 16:22
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

1 липня, стартувало традиційне щорічне паломництво до санктуарію Летичівської Богородиці. Як і щороку, паломники вирушили до Летичева двома напрямками: з Кам’янця-Подільського і з Томашполя. У ХХVІ паломництві з Кам’янця-Подільського, за словами його керівника о. Миколи Лучинського, вийшли 275 вірних. Тема цьогорічного паломництва:«Сім’я — Родина — Церква — Країна», пов’язана з Роком святості подружжя і сім’ї. Початком паломництва стала св. Меса, яку очолив ординарій Кам’янець-Подільської дієцеззії єпископ Леон Дубравський. Його Преосвященство поблагословив паломників на подорож, вони ж, зі свого боку, привітали владику з Днем народження.

Уже 2 липня жителі села Тинна гостинно зустрічали паломників у своєму храмі. У костелі віряни усі разом взяли участь в урочистій Службі Божій з нагоди храмового свята Матері Божої Тиннянської.

Ближче до вечора паломників зустрічали прихожани костелу «Зіслання Святого Духа» селища Дунаївці. Віряни храму на чолі з отцем Володимиром Волковинським вітали їх хлібом і сіллю.  Послухавши вітальне слово отця паломники розійшлися на нічліг, які надали їм жителі селища Дунаївці та села Лошіківці. На ранок паломники продовжили свою ходу до Летичівської Богородиці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень