Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Перший заступник голови Дунаєвецької райдержадміністрації Руслан Смолінський здійснив виїзний прийом громадян в с.Малий Карабчіїв

Дата: 05.07.2019 09:03
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

03 липня 2019 року перший заступник голови Дунаєвецької райдержадміністрації Руслан Смолінський здійснив виїзний прийом громадян з особистих питань в с.Малий Карабчіїв Дунаєвецької селищної об’єднаної територіальної громади. До посадовця звернулось 6 місцевих жителів, якими було піднято питання щодо: відновлення роботи дошкільного навчального закладу у населеному пункті, створення молочних кооперативів, виділення паю. Руслан Миколайович надав роз’яснення з даних питань та доручення з приводу їх вирішення.
Також, під час виїзного прийому громадян, Руслан Смолінський відвідав та ознайомився з роботою закладів соціальної сфери, які функціонують на території с.Малий Карабчіїв – ФАПу, бібліотеки та старостату. Руслан Миколайович поспілкувався з керівниками і працівниками даних закладів, та звернув увагу старости села на основні проблемні питання, які були виявлені під час огляду.

За матеріалами Дунаєвецької РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень