A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Маліївчани святкували Івана Купала

Дата: 08.07.2019 11:51
Кількість переглядів: 669





 

Весело та гамірно 7 липня було в селі Маліївці, адже традиційно там відзначали свято Івана Купала. На місцевому стадіоні зібралися жителі села та гості із прилеглих сіл.

Захід розпочався із танцю з вишитими рушниками у виконанні вихованців НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ". Далі до  усіх присутніх звернулися Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський, Дунаєвецький міський голова Веліна Заяць, сільський староста Анатолій Муха, представник ГО «За конкретні справи» Лариса Трачук.

Привітавши маліївчан зі святом, Антон Петрович вручив директору НВК "Малієвецька ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ" сертифікат на придбання музичної апаратури для навчального закладу. В свою чергу Веліна Владиславівна разом із депутатом селищної ради Юрієм Заяцем також зробили подарунок дитячому закладу оздоровлення та відпочинку «Подільські джерела». Лариса Трачук від імені народного депутата Олександа Гереги  привітала учасників АТО.

Після чого святковий концерт продовжився. Свої таланти демонстрували маленькі жителі села Маліївці, вокальна група " Квіти України" та танцювальний гурт " G_and_b_dance " на чолі  з Дариною Гриневич з с. Лошківці, міцівецька жіноча вокальна група «Міцівчанка» та інші.

Кажуть, що в природи немає поганої погоди, але, нажаль, розпочався дощ і свято довелося перервати. Але, незважаючи на похмуру погоду, усі залишилися задоволені та  з гарним настроєм розійшлися по своїх домівка.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень