Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Футбольне свято в селищі Дунаївці!

Дата: 22.07.2019 10:21
Кількість переглядів: 798

 

 

 

 

 

20 липня, у селище Дунаївці завітала Національна збірна України з футболу серед ветеранів, щоб зіграти матч - дружній поєдинок проти зібрної Дунаєвецького району.
На урочисте відкриття прибули досить поважні гості, серед них: Народний Депутат України Олександр Герега, перший віцепрезидент АФУ Олег Костюченко, віцепрезидент Олег Собуцький, голова правління ТОВ "Епіцентр К" Галина Герега та її заступник Чорноног Іван Андрійович, Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський, Дунаєвецький міський голова Веліна Заяць та низка депутатів Хмельницької обласної ради, Дунаєвецької міської ради, Дунаєвецької міської, районної та селищної рад.
Футбольна зустріч подарувала глядачам справжню феєрію голів цього дня. Обидві команди грали у атакувальний футбол і на двох забили цілих 9 голів. Першими забили господарі але гостей - це не засмутило і вони відвантажили цілих 7 голів у ворота Дунаєвчан. Не стримним цього дня був нападник збірної України Олег Собуцький який відзначився аж 5 забитими голами. 
Після завершення гри глядачі, ще довго не відпускали своїх кумирів, а ті в свою чергу не шкодували авторграфів для своїх шанувальників.
Але цим футбольні приємності не закінчились. Перший віцепрезедент АФУ та віцепрезедент України відзначили людей, які здійснили значний внесок  у розвиток футболу. Відтак медаллю за "За розвиток футболу" були відзначенні голова ХОФФ Ігор Хіблін та голова Дунаєвецької районної федерації футболу Микола Кулик. Почесними грамотами за вагамий особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу були нагороджені: Віктор Ганін, Вадим Глуховатий, Антон Камінський, Юрій Кучерявий, Солярик Володимир, Чорний Сергій, Валерій Карпов та інші.

За матеріалами ФК "Епіцентр" - Дунаївці"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень