A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Селищу Дунаївці – 105 років!

Дата: 05.08.2019 15:19
Кількість переглядів: 759

 

 

 

 

Уже стало доброю традицією в першу неділю серпня жителями селища Дунаївці відзначати День селища. Цього року цей день був особливий, адже нашій малій батьківщині виповнилося 105 років.

Насиченою і цікавою була програма спортивних заходів за активної участі молоді селища Дунаївці та гостей.  На зеленому газоні селищного стадіону зустрілися футбольні команди з м. Городок  - «Вікторія», с. Томашівки – «Студениця», селища Дунаївці - «Спорт-Лідер» та «Зерновик». У турнірі з пляжного волейболу взяли участь команди з м. Хмельницького, м. Кам’янця-Подільського, м. Городка та селища Дунаївці. Також проводилися змагання з перетягування канату, підняття гирі та естафети в яких показати свою силу і спритність мали змогу усі бажаючі. А охочих було немало. Вражаючими були і показові виступи зі східних єдиноборств вихованців тренера Сергія Тулюка з м. Хмельницького.

Одразу по завершенню спортивних розваг відбувся продаж безпрограшної лотереї.  

Під час святкового концерту гостей свята привітав Дунаєвецький селищний голова Антон Камінський.  Він висловив усім сердечну вдячність за людяність і небайдужість до проблем селища й побажав громаді процвітання, а її жителям - щастя, злагоди й добра. Також привітав наймолодших жителів, найстаршу жительку селища та іменинників того дня. Свої творчі надбання, позитивні емоції та гарний настрій присутнім дарували учні Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст., учні Лошковецької ЗОШ І-ІІ ст. та аматори сцени Дунаєвецької селищної ОТГ. А родзинкою на святі були виступи найменших жителів селища -  вихованців дитячого садочка «Дзвіночок».

Протягом  дня  на стадіоні працювали атракціони та виїзна торгівля. Усі мали змогу скоштувати соковитий шашлик, запашну юшку, смажену картоплю, різні напої та смаколики.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень