A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Продовжують мати місце випадки порушення особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, вимог фінансового контролю

Дата: 05.08.2019 10:37
Кількість переглядів: 598

 

Законодавством України передбачено обов’язок осіб на яких поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції» у встановлений законодавством строк відкрито звітувати перед суспільством про свої доходи та витрати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також декларацій перед звільненням та після звільнення.

Крім цього, у разі суттєвих змін в майновому стані декларанта, останньому обов’язково необхідно подавати відповідні повідомлення через особистий кабінет користувача-декларанта.

Важливу роль у протидії корупції відіграє забезпечення додержання вимог законодавства про адміністративні правопорушення. Законом України «Про запобігання корупції» визначено перелік спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції, до яких, зокрема, віднесено органи прокуратури.

Упродовж липня 2019 року Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою (по обслуговуванню м. Дунаївці та Дунаєвецького району) на виконання вимог законодавства забезпечено участь при розгляді місцевим судом адміністративних протоколів, складених відносно 2 осіб за ч.ч. 1, 2 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, неповідомлення про суттєві зміни у майновому стані).

За результатами розгляду протоколів, вказаних осіб визнано винуватими та накладено стягнення у виді штрафу.

Прокуратура Дунаєвецького району

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень