A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

До уваги платників податків, зборів, платежів, органів податкової служби, органів податкової служби, інших органів, що контролюють справляння надходжень до бюджетів податків, зборів, платежів, розпорядників бюджетних коштів, на рахунки яких зараховую

Дата: 11.01.2020 16:00
Кількість переглядів: 553

Фото без описуВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!!

 

До уваги платників податків, зборів, платежів, органів податкової служби, органів податкової служби, інших органів, що контролюють справляння надходжень до бюджетів податків, зборів, платежів, розпорядників бюджетних коштів, на рахунки яких зараховуються власні надходження бюджетних установ.

 

        Управління Державної казначейської служби України у Дунаєвецькому районі Хмельницької області повідомляє, що з 01.01.2020 у Державній казначейській службі України введено в дію нові рахунки для зарахування до бюджетів податків, зборів, платежів, власних надходжень бюджетних установ та інших доходів бюджету, відкриті  відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінаснів України від 31.12.2013 №1203, та з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку IBAN.

        Проте, за операційні дні 2020 року продовжує надходити велика кількість платежів на рахунки, які діяли до 01.01.2020, що не дає можливості здійснити їх зарахування до державного та місцевих бюджетів та на рахунки бюджетних установ.

Звертаємо Вашу увагу на те, що міжнародні номера банківських рахунків IBAN розміщені на сайті Головного управління Державної казначейської служби України у Хмельницькій області в розділі Реквізити рахунків за адресою - https://khm.treasury.gov.ua./ua/rekviziti-rahunkiv2/z-01012020-rekviziti.

У зв'язку з цим, податки, збори, платежі до бюджетів, власні надходження бюджетних установ та інших доходів бюджету не будуть зараховані до відповідних бюджетів. Такі кошти “як незясовані надходження” Казначейством повертатимуться банківським установам, через які здійснювалася оплата.

Окрім того, несвоєчасна сплата податків і зборів тягне  нарахування штрафних санкцій і пені відповідними контролюючими органами. Тому, просимо платників сплачувати податки, збори, платежі до бюджетів на міжнародні номера банківських рахунків  IBAN.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень