A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ЗУСТРІЧ З АТОВЦЕМ ОЛЕКСАНДРОМ ДАРМОРОСОМ

Дата: 21.02.2020 10:33
Кількість переглядів: 1774

 

20 лютого у актовій залі Дунаєвецької ЗОШ відбулась зустріч з атовцем

Олександром Дарморосом

 

 

До уваги всіх присутніх були представленні сюжети про Олександра. Також бажаючі мали можливість поставити свої запитання. Наш герой поділився своїми мріями та розповів про свої захоплення: про гру на бандурі, про біг, про масаж, про музику і психологію, про навчання. Далі пряма мова:

"Ви знаєте, так склалось, що мої теперешні захоплення вибрали мене! Ще в Америці представники нашої української діаспори запропонували мені спробувати гру на бандурі - і я зміг!  На даний час я не вивчив нічого  нового, але вечорами мені подобається  награвати раніше вивчені мелодії. Далі був біг - це як виклик для мене, було нелегко, але я зміг! Я добре запам'ятав яким прибіг, а прибіг я 3318 - мені на той момент було 33 роки і 2018рік. Якось символічно все вийшло! Зараз ми з дружиною навчаємось в магістратурі і тема моєї магістерської роботи: "Адаптація військовослужбовців та адаптація суспільства до людей, які повернулись з зони бойових дій" Повірте, коли у громадському транспорті з мене вимагають плату за проїзд, і коли з пасажирів ніхто не заступається, а навпаки допомагає водію - це дуже вибиває... Дуже!" - каже Олександр

 

 

Незламність, мужність! Такою людиною хочеться захоплюватись! Ще Олександр закликав дітей навчатись! Запевняє, що вивчити можна багато, головне ставити перед собою ціль, розробити покроковий план дій і впевнено іти вперед.

Здаватись ?! - Ні це не про нашого ГЕРОЯ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень