A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

"МАРШРУТ УСПІХУ" У ЧЕМЕРОВЕЦЬКУ ОТГ

Дата: 27.02.2020 15:39
Кількість переглядів: 1076

Навчальний візит відбувся у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Фото без опису

Делегація фахівців із Дунаєвецької селищної ОТГ завітала у селище Чемерівці.

Фото без опису

Ознайомлення із кращими практиками провів селищний голова Чемерівців Олександр Собань

 

"ОТГ тут створили три роки тому. І за цей час кожен житель громади переконався, що децентралізація працює, адже зробити вдалося чимало. Ми раді ділитися досвідом і не соромимося говорити про те, що, поки, не вдалося. Ми вчимося, обмінюємося інформацією, відпрацьовуємо алгоритми роботи і нам приємно ознайомити колег із своїми позитивними напрацюваннями у різних галузях" - каже Олександр Собань.

 

Фото без опису

Візит продовжився оглядом Чемеровецької дитячо-юнацької спортивної школи. Це яскравий приклад того, що у громаді добре налагоджена співпраця із підприємцями.

Фото без опису

Екскурсію Чемеровецьким НВК №1 для гостей провела директор школи Тіна Собань, ознайомила із заходами модернізації навчального закладу, реалізованих в рамках реалізації Концепції Нова українська школа. З 2017 року – це опорна школа. Сьогодні тут навчається 618 учнів із 13 сіл громади. Крім цікавих просторів, сучасних кабінетів та усього необхідного для навчального процесу інвентарю НВК має ще одну особливість – уже 2 роки, як тут відмовилися від газу. Цей навчальний заклад, як і абсолютна більшість шкіл і садочків в Чемеровецькій ОТГ перейшли на тверде паливо. Цим дуже задоволені. Цьогоріч вдалося заощадити більше мільйона гривень, а у класних кімнатах стало тепліше на 6 градусів.

Фото без опису

Корисним та цікавим став візит у Чемеровецький ЦНАП.  Начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олег Коробчук презентував роботу ЦНАПу та відповів на усі питання колег.

Фото без опису

Завершальним об’єктом огляду став Чемеровецький стадіон «ТОВТРИ». Тут тривають ремонтні роботи, бо у громаді не планують зупинятися та уже окреслюють плани на 2020 рік.

Фото без опису

Візит став яскравим прикладом та мотивацією для активного розвитку громад!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень