A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

СПІЛЬНА РОБОТА ПО ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Дата: 22.04.2020 15:14
Кількість переглядів: 646

Фахівець соціальної роботи Дунаєвцької селищної ради Яніна Гіджеліцька та поліцейські офіцери Дунаєвецької селищної об’єднаної громади Вадим Миронюк та Володимир Гордань спільно з начальником служби у справах дітей районної державної адміністрації Наталією Яворською відвідали сім'ї, які перебувають в складних сімейних обставинах. 

Так 16 квітня 2020 року здійснено виїзд в села Ставище, Лошківці, Підлісний Мукарів, Міцівці Дунаєвецької селищної об’єднаної громади, під час якого обстежено умови проживання 21 дитини, які виховуються у 6 сім`ях.

З батьками проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей.

З метою недопущення захворювання дітей на COVID-19, батькам надавалися рекомендації щодо максимального обмеження перебування дітей у багатолюдних місцях, місцях відпочинку без нагальної потреби не виходити з дому, користуватись захисними масками, рукавичками, антисептичними засобами, особливо уникати громадських місць: гральних майданчиків, скверів, парків та наголошувалося, що саме на них законодавством України покладений обов’язок піклуватись про здоров’я власної дитини. Дітям наголошувалось на тому, що потрібно особливу увагу зосередити на дистанційному навчанні, адже карантин – це не канікули, а вимушений захід для запобігання розповсюдження небезпечного вірусу. Родинам надано захисні маски та інформаційні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень