A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ЩАСЛИВОЇ ТА ЩЕДРОЇ ДОЛІ У ЖИТТІ, ВАМ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!

Дата: 22.07.2020 17:54
Кількість переглядів: 1419

Дорогі випускники, вже завтра перед Вами відкриються тисячі доріг,

але кожен з Вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо та впевнено!!! Вирушаючи у далеку й незвідану дорогу візьміть із собою благословення батьків і вчителів – вічні, як рідна земля, напутні слова, які додадуть Вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів і омріяних цілей Вашого щасливого майбутнього життя.

 

 Згадайте сьогодні словом вдячності своїх наставників – перших вчителів, класних керівників, педагогів, які віддали Вам частинку свого серця, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай Ваші успіхи у майбутньому стануть учителям винагородою за благородний труд і терпіння.

 

    Мені хотілося б звернутися сьогодні до батьків випускників. Разом зі своїми вже дорослими дітьми Ви переживаєте напружену пору. Весь цей час Ви віддавали їм свою увагу, турботу, проводжали в школу, жили одними інтересами, а тепер допомагаєте визначити подальшу долю, ким їм стати, як жити і працювати. Нехай же Ваші діти завжди Вас люблять і ніколи не забувають дороги до рідної домівки!

 

    Дорогі діти, шановні батьки! Дозвольте тепло і сердечно привітати Вас зі святом – врученням атестатів про повну загальну середню освіту.

 

      В добру путь діти, бажаю вам успіхів, здійснення усіх задумів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Хай щасливим буде для Вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники!

 

      Щасливої та щедрої долі у житті, Вам, дорогі випускники! 

З повагою, Дунаєвецький селищний голова Антон КАМІНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень