Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Співпраця з Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича

Дата: 31.01.2018 16:54
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Фото без опису

     Мала академія наук України – освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни. У нашій громаді ця структура представлена діяльністю наукового товариства учнів «Еврика».  Одним із напрямків роботи НТУ є співпраця з вищими навчальними закладами.

     Так, 26 січня в приміщенні актової зали Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулась зустріч юних науковців громади із викладачами кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. Делегація викладачів, на чолі із завідувачем кафедри Леонідом Францовичем Політанським ознайомила учнів з роботою зазначеної кафедри, розповіла про перспективи фаху, який можна здобути на базі кафедри.

     Учні проявили інтерес, адже багатьом із них вже зовсім скоро доведеться обирати майбутню професію. Також було домовлено про подальшу співпрацю НТУ «Еврика» із кафедрою радіотехніки та інформаційної безпеки.

Анастасія Надвідна,
 заступник директора з науково-методичної роботи
Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень