A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Оперативна інформація по COVID-19 по Дунаєвецькій селищній громаді станом на 24 вересня

Дата: 25.09.2020 13:56
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

По даних лабораторного тестування зареєстровано 25 випадків COVID-19: 13 у смт. Дунаївці (з них одне одужання та одна смерть), 5 у с.Міцівці (з них 1 одужання),

4 - с.Томашівка, 2 - с.Тинна та 1 - с.Лошківці. Ще очікуємо на результати ПЛР тестів, які стали поступати із значними затримками через перевантаження лабораторії. При їх надходженні буде надана додаткова інформація. Ряд пацієнтів перебувають на стаціонарному лікуванні у важкому стані та з підозрами на COVID-19. Як видно із наведеної інформації, різко зростає як кількість захворювань, так і кількість уражених сіл, почали помирати жителі громади. Більшість заражень повязані із недотриманням елементарних вимог інфекційного захисту та нехтуванням власною безпекою і безпекою своїх близьких. Стаціонари завантажені. Мобільні бригади по забору матеріалу для тестування працюють із перевантаженням. Працівникам амбулаторії часто не залишається часу на іншу роботу, крім роботи по COVID-19. Просимо нас зрозуміти.

Дотримуйтеся всім відомих  елементарних застережних заходів.

При появі симптомів (кашель, нежить, біль у горлі, задишка, лихоманка, порушення нюху та смаку) вчасно звертайтеся по телефону до свого сімейного лікаря. Іти на прийом не потрібно. Лікар надасть вам належні рекомендації та погодить з вами тактику наступних дій. Не приймайте непотрібних ліків та не сподівайтеся на їх ефект. Лікування COVID-19 нема.

Бережіть себе та своїх близьких.

Будьмо здорові!!!

 

Завідувач смт.Дунаєвецької АЗПСМ — сімейний лікар  О.Грищук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень