A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

24 ВЕРЕСНЯ 2020 РОКУ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ П'ЯТДЕСЯТ ТРЕТЬОЇ (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ

Дата: 22.09.2020 13:15
Кількість переглядів: 412

24 вересня 2020 року о 15.00 відбудеться засідання п'ятдесят третьої (позачергової) сесії Дунаєвецької селищної ради в приміщенні Будинку культури за адресою с. Міцівці,  вул. Богдана Хмельницького, 34А.   

Засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, зв’язків з виконавчими структурами, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації відбудеться в приміщенні  Міцівецького будинку культури 24 вересня 2020 року о 14.00. 

Засідання постійної комісії з питань управління об’єктами спільної власності, житлово-комунального господарства, інвестицій, будівництва, земельних відносин, екології, агропромислового розвитку, економіки, промисловості, регуляторної політики, транспорту, зв’язку,підприємництва та торгівельного обслуговування відбудеться в приміщенні Міцівецького будинку культури  24 вересня 2020 року о 14.00.

Засідання постійної комісії з питань освіти,культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення, регламенту, депутатської діяльності та етики, прав людини, законності, запобігання та врегулювання конфліктів інтересів відбудеться в приміщенні Міцівецького будинку культури  24 вересня 2020 року о 14.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень