A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2021 09:58
Кількість переглядів: 1316

Фото без опису

Щороку 15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав. Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в гарячих точках. І хоча з кожним роком історія все далі і далі віддаляє нас від тих вогняних років, але священною є пам’ять про Ваш героїзм, мужність під час виконанні інтернаціонального обов’язку.

Прийміть мої найщиріші вітання, дорогі ветерани Афганської війни, що повернулися на рідну землю, вкриті бойовою славою, вітаю Ваших рідних і близьких, які, незважаючи ні на що, в свій час вірили, що Ви, їхні сини, брати, кохані, знову переступите поріг батьківської оселі. Схиляю голову перед пам’яттю тих, хто загинув, з вдячністю звертаюсь до тих, хто живе поряд з нами - від усього серця бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, сімейного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра. 

 

Селищний голова                                                                                         Антон КАМІНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень