Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

З ДНЕМ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!!!

Дата: 08.05.2021 07:21
Кількість переглядів: 1195

Фото без опису

Час невладний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло років, пам’ять про величний подвиг нашого народу житиме завжди. 

9 травня – найсвітліший та найвеличніший день беззаперечної перемоги над ворогом,  день вічної і незгасної пам’яті за загиблими в роки війни. Цього дня  ми схиляємо голови перед тими,   хто віддав життя за рідну українську землю, вклоняємося перед  подвигом односельців, згадуємо  всіх тих, чиє життя забрала війна, хто  поліг у жорстокому бою, хто після перемоги помер від ран… Ми славимо тих, хто  пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу у Другій світовій війні.

Від виконавчого комітету Новодунаєвецької селищної ради та від  себе особисто вітаю жителів нашої громади з Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, злагоди, миру над головою, спокою і віри у завтрашній день. Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

 

 

Селищний голова                                                                                         Антон КАМІНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень