A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

У ЦНАПІ СТВОРЕНО МІСЦЯ ДЛЯ САМООБСЛУГОВУВАННЯ ГРОМАДЯН

Дата: 14.05.2021 17:57
Кількість переглядів: 565

Фото без описуЗгідно Закону України “Про адміністративні послуги” у Центрі надання адміністративних послуг Новодунаєвецької територіальної громади створено місця для самообслуговування громадян.

Суб'єкти звернення матимуть можливість самостійно отримувати адміністративні послуги, які надаються в електроній формі. 

Одним із найзручніших засобів для користування цифровими сервісами або е-документообігом є електронний підпис, який забезпечить ідентифікацію автора електронного документа. Накладанням електронного підпису завершується створення електронного документа. Відносини, пов’язані з використанням удосконалених та кваліфікованих електронних підписів, регулюються Законом України «Про електронні довірчі послуги» (стаття 6 Закону України «Про електронні документи та електронний документообіг»).

Інформацію про кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг разом з інформацією про кваліфіковані електронні довірчі послуги, які вони надають, можна отримати в Довірчому списку, який опубліковано на офіційному вебсайті (https://czo.gov.ua/ca-registry, https://czo.gov.ua/trustedlist).

З метою реалізації функцій електронної демократії, забезпечення доступу громадян та бізнесу до отримання публічних послуг онлайн, спрощення ведення бізнесу Міністерство цифрової трансформації запустило освітній серіал про електронний підпис, який можна переглянути на платформі «Дія. Цифрова освіта» за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-signature


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень