A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

З ДНЕМ СЕЛИЩА!!!

Дата: 02.08.2021 12:39
Кількість переглядів: 1283

Фото без опису

Яскравими та незабутніми святковими заходами, як завжди 1 серпня селище Дунаївці відзначило свою 107 річницю з дня заснування. Цього дня гомінкою юрбою зібралися жителі та гості щоб відзначити День народження селища Дунаївці.

Традиційно святкування розпочалося із покладання квітів до пам’ятних знаків. Радість нашого свята з нами розділили Новодунаєвецький селищний голова Антон Камінський, депутатка Хмельницької обласної ради Ульяна Ткаченко та голова Дунаєвецької міської ТГ Веліна Заєць, які під час урочистої частини привітали жителів селища Дунаївці зі святом та нагородили грамотами колективи підприємств за вагомий внесок у розвиток селища, ініціативу, професіоналізм та відданість своїй справі. Також відмітили наймолодших та найстаршу жительку та тих, хто святкує свій День народження разом з селищем. За підтримки ГО «За конкретні справи» для усіх присутніх була організована святкова лотерея, де розіграли цінні та круті подарунки. Протягом дня проводились різноманітні спортивні змагання. Для дітей були організовані дитячі аніматори, безкоштовне морозиво та цілий день працювали атракціони.

Святкову концертну програму розпочав оркестр військової частини А 2641 м. Кам’янець – Подільський. Після тріумфального виступу оркестру місцевий стадіон вибухнув оваціями, коли на сцені з’явилась заслужена співачка України - Ірина Зінковська. Також на сцені виступили Анастасія Саврацька, яка відкривала святкову програму своїм виступом, Аліна Вастюк, Сергій Кшемінський та незрівняний танцювальний колектив «VIP» керівником якого є Оксана Ластовська. Ведучим нашого свята був Андрій Романіді.

Кульмінацією свята стало вражаюче шоу театру вогню «Майстри іллюзіону» м. Хмельницький. А завершила святкування молодіжна дискотека. Святкування вдалося на славу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень