A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ.

Дата: 09.09.2021 18:08
Кількість переглядів: 1818

 

З метою налагодження ефективної взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, 9 вересня під головуванням заступника селищного голови Лілі Гіджеліцької відбулось засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, протидії торгівлі людьми Новодунаєвецької селищної ради.

Учасниками Координаційної ради розглянуто питання практичної реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 р. № 658 «Про затвердження Порядку взаємодії  суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі» на території Новодунаєвецької селищної громади.

Під час засідання Координаційної ради обговорено питання оперативного взаємного інформування суб’єктами взаємодії про факти насильства та надання всебічної допомоги постраждалим особам, про стан та перспективи створення спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб від домашнього насильства та насильства за ознакою статі на території громади, про дієвий та ефективний розгляд повідомлень, звернень з приводу вчинення домашнього насильства.

Завдання  державних органів влади на місцевому рівні є забезпечення їх ефективної взаємодії та створення зрозумілого механізму для того, щоб надати допомогу і захист жертвам насильства, які їх потребують.

  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень