Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

З нагоди відзначення 77-ї річниці визволення України від нацистських загарбників 28 жовтня у Новодунаєвецькій селищній ТГ відбулося урочисте покладання квітів до Пам’ятних знаків на честь воїнів -односельчан.

Дата: 28.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 1941

     

28 жовтня ми відзначаємо  звільнення України від нацистських загарбників, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні. Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна. Хвилиною мовчання присутні віддали шану тим, для кого шлях на війні завершився під обелісками, кому не судилося повернутися з неї живим.

Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу.  За перемогу над фашизмом наш народ заплатив неймовірно високу ціну – мільйони загиблих, поранених та ненароджених.

Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень