A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Дата: 07.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Шановні працівники, ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування!

Прийміть слова вдячності і поваги за професіоналізм, активну громадянську позицію, глибокий патріотизм та послідовну відданість ідеї розбудови в Україні місцевого самоврядування.  Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку інституту місцевого самоврядування.

У день професійного свята бажаю працівникам органів місцевого самоврядування берегти людську довіру та виправдовувати її у щоденній – такій відповідальній – роботі.

Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і селищ нашого краю, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

З повагою, Новодунаєвецький селищний голова

Антон КАМІНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень