A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

COVID -19 на Хмельниччині.

Дата: 08.02.2023 10:42
Кількість переглядів: 241

Фото без опису

COVID-19 на Хмельниччині:

епідситуація за тиждень!

    За період з 27 січня до 2 лютого 2023 року в Хмельницькій області зареєстровано 292 випадки COVID-19 ( 196 на тижні, що минув). До закладів охорони здоров'я   шпиталізували 65 громадян ( на 1 більше). Одужали 184 особи (на 60 більше). Через ускладнення, спричиненні COVID-19, на жаль, померли 3 людини.

    На підпорядкованій адміністративній території Дунаєвецькому відділенню Кам’янець-Подільського районного відділу ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» зареєстровано 15 хворих  (на  4 випадки більше, ніж тижнем раніше). Госпіталізації потребували 7 хворих ( на 4 менше). Протягом вказаного періоду одужали 2 хворих ( на 5 менше).

   Зниження температури повітря, підвищена вологість, переохолодження та інші суміжні фактори можуть стати причиною погіршення стану здоров'я громадян. Тому не зайвим буде нагадати про профілактику поширення інфекційних хвороб. Відтак, радимо дотримуватись протиепідемічних заходів: носити маски у людних місцях та громадському транспорті, зберігати соціальну дистанцію, регулярно мити й обробляти руки. При виникненні симптомів – не займайтеся самолікуванням та невідкладно зверніться за консультацією до свого сімейного лікаря або найблищої амбулаторії. А за першої ж нагоди – зробіть щеплення чи ревакцинацію проти COVID-19.

             Пам'ятайте: вакцинація = захист!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень