A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

Дата: 23.02.2023 08:58
Кількість переглядів: 156

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПІДКУП

 

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури судом підтверджено вину 41-річного   мешканця Дунаєвецької ОТГ,    який з метою повернення тимчасово вилученого автомобіля намагався «домовитись» із працівниками поліції.

Як було встановлено,  в ході виконання своїх обов’язків працівниками поліції  було виявлено факт керування  особою транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, в зв’язку з чим складено відповідний протокол про вчинення адміністративного правопорушення та поміщено автомобіль на  майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

В подальшому, вказаний водій, з метою повернення  тимчасово вилученого  автомобіля   вирішив «домовитись» з працівниками поліції,  запропонувавши їм неправомірну вигоду в виді 2000 грн, чим, окрім адміністративного правопорушення, вчинив  кримінальний злочин -  пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі.

 Таким чином, окрім відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння вказана особа понесла також кримінальну відповідальність  за ст.369 КК України,  в виді штрафу в розмірі 17 тис. грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень