A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

З ДНЕМ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ!

Дата: 08.05.2023 11:10
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

З метою вшанування всіх жертв Другої Світової війни 1939-1945 років, щороку 8 травня відзначається День пам’яті та примирення.

Цього року Україна вдруге відзначає це свято в умовах повномасштабної збройної агресії росії, яка супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично – військового керівництва РФ.

 Сьогодні, коли росія без оголошення війни напала на Україну і здійснює огидну, безчесну, засуджену міжнародною спільнотою незаконну агресію, ми маємо право на загальнонаціональний супротив та підтримку всього світу. Українці зі зброєю в руках захищають Європу для створення нової, більш справедливої, світової системи безпеки.

Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда – злочинця.

РФ прагне привласнити перемогу над нацизмом, щоб маніпулювати міжнародною спільнотою та власними громадянами. Перемога це результат зусиль десятків держав та сотень народів. Жодна країна не може претендувати на виняткову роль у перемозі над нацизмом.

День пам’яті та примирення символізує застереження, що диктатори прагнуть задовольнити свої імперські амбіції збройним шляхом, ультиматумами, агресією, анексією.

Підсумком війни має бути не культ перемоги, а вміння цінувати мир, категорично і безкомпромісно захищати його всіма розумними методами і після перемоги у російсько – українській війні наша держава та український народ отримають нове державне свято перемоги над рашизмом – сучасним нацизмом, що об’єднає усе суспільство.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень