Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

24 листопада 2023 року відбулась робоча зустріч щодо проведення заходів у рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насилля"

Дата: 29.11.2023 16:47
Кількість переглядів: 150

 Фото без опису

24 листопада 2023 року у Новодунаєвецькій ТГ відбулась робоча зустріч щодо проведення заходів у рамках Всеукраїнської  акції “16 днів проти насильства”. У зустрічі взяли участь  поліцейський офіцер громади  Володимир Гордань, начальник відділу соціального захисту населення та праці Інна Загородна, начальник Служби у справах дітей Наталія Чорна та головний спеціаліст Наталія Антонюк, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Альона Пашкова, начальник відділу освіти Оксана Стрельська.

  Під час розгляду даного питання зроблено акцент на активізації інформаційно-просвітницької діяльності всіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, з метою підвищення рівня поінформованості населення про форми, прояви, причини, наслідки насильства та правові методи захисту постраждалих осіб, а також інформуванні населення про соціальну, психологічну, правову допомогу, якими воно може скористатися, можливість вимагати відшкодування кривдником завданих матеріальних збитків і шкоди, заподіяної фізичному та психічному здоров’ю, а також вжиті до кривдника заходи.

  У період з 25 листопада до 10 грудня традиційно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» з метою збільшення розуміння та обізнаності про всі форми насильства та створення соціального простору, вільного від насильства. Особливо актуальними є ці дні в період війни, коли наша країна щоденно потерпає від насильства російського загарбника та окупанта, який чинить насильство не лише над військовими, але й цивільними людьми і дітьми.

  Відтак членами зустрічі окреслено орієнтовний план заходів в рамках Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» у Новодунаєвецькій громаді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень