Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Інформаційне повідомлення

Дата: 06.05.2024 14:53
Кількість переглядів: 96

Інформаційне повідомлення

Новодунаєвецької селищної ради Кам`янець-Подільського району Хмельницької області  про приватизацію об’єкта малої приватизації  окремого майна – частини нежитлової будівлі будівля аптеки - А-1, загальною площею 61,7 кв.м., за адресою:

 смт  Дунаївці, вул. Чорновола,  будинок 23, Кам`янець-Подільський  район, Хмельницька область.

 

1) Інформація про об’єкт приватизації:

Найменування об’єкта приватизації: будівлі: частина нежитлової будівлі будівля аптеки - А-1, загальною площею 61,7 кв.м

Місцезнаходження: смт  Дунаївці, вул. Чорновола,  будинок 23,

Кам`янець-Подільський  район, Хмельницька область.

Найменування балансоутримувача: Новодунаєвецька селищна рада  Кам`янець-Подільського району, Хмельницької області.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: Хмельницька обл, Кам`янець-Подільський р-н , смт Дунаївці, вул Чорновола,19  тел. +380974850217,

адреса електронної пошти: videkonom.rada@ukr.net ; smtdun.rada@ukr.net

Відомості про об’єкт приватизації та про земельні ділянки, на яких розташований об’єкт:

Земельна ділянка, на якій розташований Об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішує самостійно в установленому чинним законодавством порядку, після переходу до покупця права власності на Об'єкт приватизації.

Інформація про об’єкт: 

  • Частина нежитлової будівлі, будівля  бувшої аптеки. Фундамент камінь, стіни цегла, перекриття дерев`яне, покрівля шифер, підлога дерево/бетон.
  • Технічний паспорт на об’єкт виготовлено станом на 01.06.2023 р. Право власності на об’єкт зареєстровано 19.09.2023 року.

Інформація про земельні ділянки: Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, дата реєстрації 03.04.2024р.

Інформація про договори оренди, укладені щодо об’єкта або його частини: договори оренди відсутні.

 

2) Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: аукціон  без умов.

Дата та час проведення аукціону: 24.05.2024 року. Час проведення аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (зі змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни  встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

 

3) Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Приватизація об’єкта приватизації проводиться відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»; Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (зі змінами).

Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

продаж на аукціоні без умов  – 270040,00 гривень;

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни –135020,00 гривень;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій –  135020,00  гривень.

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів:

продаж на аукціоні  без умов  –   54008,00  гривень;

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 27004,00 гривень;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 27004,00 гривень.      

Розмір реєстраційного внеску:  1600,00гривень.

4) Додаткова інформація:

Найменування установи (банку, казначейства), її місцезнаходження та номери рахунків у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти:

Рахунки для внесення операторами електронних майданчиків реєстраційних, гарантійних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти:

в національній валюті:

Одержувач: Новодунаєвецька селищна рада Кам`янець-Подільського району Хмельницької області.

Рахунок UA308999980314151905000022661 (для перерахування реєстраційного та гарантійного внесків та розрахунків за придбаний об’єкт)

Банк одержувача: Державна казначейська служба України 

Код ЄДРПОУ 04406414

Реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщені на сайті: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

 Час і місце проведення огляду об’єкта: за місцем знаходження об’єкту: смт  Дунаївці, вул. Чорновола,  будинок 23, Кам`янець-Подільський  район, Хмельницька область,

в робочі дні та години з 8-00 до 17-00. Контактна особа організатора аукціону, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта – Висоброшний Степан Миколайович , тел. +380974850217,

Організатор аукціону: Новодунаєвецька селищна рада  Кам`янець-Подільського району Хмельницької області, 32413, Україна,  Хмельницька область, Кам`янець-Подільський  р-н, смт. Дунаївці, вул. Чорновола,19 Час роботи: з 8-00 до 17-00. Контактна особа організатора аукціону, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта – Висоброшний Степан Миколайович , тел. +380974850217, адреса електронної пошти: videkonom.rada@ukr.net

 

5) Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Унікальний код в електронній торговій системі: RAS001-UA-20240503-14012  

Період між аукціоном з умовами  та аукціоном із зниженням стартової ціни, між аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 20 календарних днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта малої приватизації.

Крок аукціону для кожного із способів продажу:

продаж на аукціоні без  умов  – 2700,40грн;

продаж на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 1350,20  грн;

продаж на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 1350,20грн.

Місце проведення: аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО. ПРОДАЖІ» (адміністратор).

Єдине посилання на вебсторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на вебсторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень