A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Відзначили День місцевого самоврядування

Дата: 11.12.2017 09:10
Кількість переглядів: 980

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

     Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їхнього професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє кожної територіальної громади.

     З нагоди свята Дня місцевого самоврядування, 7 грудня, в актовому залі Дунаєвецької селищної школи відбулися урочистості, в яких взяли участь депутати, члени виконкому та працівники  Дунаєвецької селищної ради, старости сіл.

     Із запашним короваєм та вітальним словом до присутніх звернувся Дунєвецький селищний голова Антон Камінський. У своїй промові він відзначив, що сьогоднішнє свято об’єднує не лише тих людей, хто працює в органах місцевої влади і депутатів, а усіх жителів громади котрі, як ніхто вболівають за проблеми, дбають про розквіт своїх сіл та селища. Місцеве самоврядування - це потужна народна сила.

     На урочистостях  грамотами Хмельницької обласної ради та Дунаєвецької селищної ради за професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію, сумлінне ставлення до викоання своїх обов'язків відзначено кращих працівників виконавчого апарату селищної ради, депутатів та старостів сіл.

     По закінченні свята у виконанні учнів школи в залі звучали вітальні пісні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень