A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новодунаєвецька селищна територіальна громада
Хмельницька область, Кам'янець - Подільський район

Держпродспоживслужба проінспектувала школи селищної ОТГ

Дата: 06.03.2017 20:17
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису

 

     У лютому поточного року спеціалістами Управління Держпродспоживслужби в Дунаєвецькому районі на виконання клопотання Дунаєвецького селищного голови прийнято участь в комісійних обстеженнях навчальних закладів даної об’єднаної територіальної громади.
 

     Варто відзначити, що більшість загальноосвітніх та дошкільних закладів утримуються в задовільному санітарному стані, в достатній кількості забезпечені миючими та дезінфікуючими засобами, в усіх закладах дотримувався належний  температурний режим. В першу чергу це –Дунаєвецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст., Міцовецька ЗОШ І-ІІ ст., Дунаєвецький ДНЗ «Дзвіночок».

     Діти усіх без винятку шкіл та садочків забезпечуються належним повноцінним раціональним харчуванням: в меню присутні м’ясопродукти, риба, молочні продукти, фрукти (яблука, цитрусові), круп’яні вироби в асортименті, тощо.

     Звичайно, є ще проблеми та не вирішенні питання: капітального ремонту потребує харчоблок Дунаєвецького ДНЗ «Дзвіночок», облаштування підхідних доріжок із твердим покриттям потребує Міцовецький ДНЗ «Сонечко», оснащення медичного кабінету справним рукомийником потребує Томашівська школа та інше.

     По кожному обстеженому закладу нами підготовлено відповідні рекомендації щодо усунення виявлених недоліків.

   Сподіваємось і на подальшу співпрацю із відділом освіти Дунаєвецької селищної ради задля належного функціонування навчальних закладів, створення в них безпечних умов розвитку, виховання, навчання дітей та зміцнення їх здоров’я.

     Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в районі Н.Б.Костриба
 

    
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень